Περιμένουν έναν βελτιωμένο Μακέντα στον Παναθηναϊκό Τα πιτσιρίκια έδωσαν ένα μάθημα στους γονείς τους Η Φενέρμπαχτσε 'πνίγεται' στα χρέη Γιόρτασαν μόνοι τους τη κατάκτηση του τίτλου Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο

28 Φεβ 2019

Ο Άλεφ αφήνει υποσχέσεις στην ΑΕΚ

Στις πρώτες του εμφανίσεις ο Άλεφ με την ΑΕΚ άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, δείχνοντας στοιχεία που άλλοι παίκτες στην ίδια θέση και ρόλο δεν διαθέτουν, με χαρακτηριστικότερο αυτών, την τεχνική κατάρτιση και την ντρίπλα. Την περασμένη Τρίτη απέναντι στον Ατρόμητο, έδειξε για ακόμα μία φορά σταθερός αμυντικά αλλά και δημιουργικά ικανός ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας.
Δίχως την ενέργεια παραπάνω και με την σοβαρότητα που απαιτεί η θέση, παρουσιάζει αρκετά ανεβασμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Η ουσία όμως είναι η καλή εικόνα των τελευταίων αγώνων να έχει διάρκεια και γιατί όχι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Δείχνει πως το «πρότζεκτ» που ακούει στο όνομά του, έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει στην πορεία μία σημαντική μονάδα για το κιτρινόμαυρο κέντρο. Το νεαρό της ηλικίας του αλλά και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τα κιτρινόμαυρα, δημιουργούν τις βλέψεις για έναν παίκτη που θα μπορεί να γίνει ο «βράχος» του κιτρινόμαυρου κέντρου για τα επόμενα χρόνια.
Πηγή: aek1924.gr