Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

9 Δεκ 2018

Βασικός στόχος η διατήρηση του κορμού του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Δώνης είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα. Δηλαδή για τη διατήρηση ενός Ελληνικού «κορμού», που θα έχει πολλά παιδιά απ’ την ακαδημία και προσθήκες λίγες μεν, αλλά σημαντικές ποιοτικά ξένων ποδοσφαιριστών. Με αυτό τον τρόπο να ανέβει επίπεδο το «τριφύλλι». Με λίγα λόγια, όλα πηγαίνουν για το καλοκαίρι.
Τότε, βέβαια, δε θα είναι όλα απλά και εύκολα. Ναι μεν οι «πράσινοι» έχουν κατορθώσει με την εφαρμογή του πλάνου Νταμπίζα-Δώνη (με τα δεδομένα που τους δόθηκαν απ’ τη διοίκηση) να έχουν κάνει… άλματα τηρουμένων των αναλογιών, όμως απαιτείται εξέλιξη. Στο ενδεχόμενο που δεν θα υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για σημαντική αύξηση του μπάτζετ (όπως όλα δείχνουν), οι απαιτήσεις και οι… πονοκέφαλοι στο τέλος της περιόδου θα είναι αρκετοί. Όχι για την ενίσχυση και την αλλαγή επιπέδου του «τριφυλλιού», αλλά πρώτα απ’ όλα για τη διατήρηση του «κορμού» τους, πρώτα απ’ όλα για να μην υπάρξουν… τριγμοί στο τωρινό οικοδόμημα που αγωνιστικά με τόσο κόπο και δουλειά έχει «χτιστεί».