Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

13 Δεκ 2018

Καμία αλλαγή στον Παναθηναϊκό μέχρι νεοτέρας

Η κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στο παρκέ, έχουν φέρει προβληματισμό και στην ομάδα αναζητούν αντίδραση ξεκινώντας από το ματς της Παρασκευής (14/12) με την αδύναμη Νταρουσάφακα. Στην ομάδα θα πορευτούν ως έχουν μέχρι νεοτέρας, παρότι υπάρχουν παίκτες που μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνους.
Στόχος του Πασκουάλ τη δεδομένη στιγμή δεν είναι κάποια προσθαφαίρεση στο ρόστερ, αλλά πώς θα δει τους παίκτες του ν’ αντιδρούν, για να διαλύσουν το άσχημο κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα. Αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι πώς ο Καταλανός τεχνικός θα εμπιστευτεί τους πιο έτοιμους και στην πορεία θα περιμένει βελτίωση και από τους υπόλοιπους. Από τ’ αποτελέσματα θα κριθούν οι οποιεσδήποτε κινήσεις, αλλά και αν οι «πράσινοι» θα παραμείνουν ως έχουν ή αν θα εξετάσουν μια ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ τους.