Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

15 Δεκ 2018

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε αλλά τα τσέπωσε χοντρά από την ΟΥΕΦΑ

Αγωνιστικά μπορεί ο ΠΑΟΚ να παρέπαιε στην ευρωπαϊκή του συμμετοχή, όμως η UEFA στάθηκε απλόχερη στο Δικέφαλο από οικονομικής άποψης. Οι Ασπρόμαυροι από την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League, αλλά και στους ομίλους του Europa League έβαλε στα ταμεία του περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ. Μέχρι τον αποκλεισμό του από τη Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ πήρε 5.380.000 ευρώ.
Από την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League πήρε κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Άλλα 3 εκατ. ευρώ θα είναι τα χρήματα που θα έρθουν από το market pool. Ενώ 570.000 ευρώ πήρε μόνο από τη μια νίκη που έκανε στη Λευκορωσία κόντρα στην ΜΠΑΤΕ. Αν κάνει κανείς την πρόσθεση θα δει πως ο Δικέφαλος έβαλε περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ στα ταμεία του. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν την ευκαιρία να βάλουν περισσότερα χρήματα στο ταμείο τους. Από την απώλεια της δεύτερης θέσης έχασε 500.000 ευρώ, από τον αποκλεισμό του από τους «32» άλλες 500.000 ευρώ. Αν η κλήρωση του έβγαζε ένα πολύ δυνατό όνομα τότε τα χρήματα θα ήταν περισσότερα από τις εισπράξεις και το market pool.