Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ Στηρίζουν τον Αναστασίου στον Ατρόμητο Έβαλε γκολ και ξέσπασε σε κλάματα! Πήγε για 'high five' και...γκρέμισε την εξέδρα! Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

17 Δεκ 2018

Ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης, σε ακόμα ένα ματς, για το αποτέλεσμα αναλογεί στον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα από τον πάγκο, ούτε με έμψυχο, ούτε με άλλο τρόπο. Μία ομάδα σαν την ΑΕΚ, με τις ελλείψεις που έχει, με την ψυχολογία να αναζητείται κάπου κάτω του μετρίου αλλά και με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, χρειάζεται «έμπνευση» από τον πάγκο.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μπορεί να έχει «στήσει» άψογα την ομάδα από την αρχή του ματς, όμως κατά την διάρκεια αυτού δείχνει να μην μπορεί να «διαβάσει» το παιχνίδι και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις. Όχι μόνο με τις αλλαγές προσώπων ή συστήματος και τακτικής, αλλά με οδηγίες, ομιλίες και εντολές, που θα έδιναν το παραπάνω κίνητρο στους κιτρινόμαυρους, να δώσουν ακόμα περισσότερα για να υπερβούν κούραση, ψυχολογία, αγωνιστικό χώρο και ό,τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί ως δικαιολογία, φτάνοντας στη νίκη. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ούτε στα προηγούμενα ματς, καθώς ελάχιστα (ίσως και κανένα) είναι αυτά τα οποία κρίθηκαν από κινήσεις του πάγκου. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται, εκ του αποτελέσματος, να μην μπορεί να διαχειριστεί την πίεση που βρίσκεται η ομάδα, όταν το σκορ δεν της… κάνει. Έχοντας διαπιστωμένα «τρύπες» στο ρόστερ της, η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερη έμπνευση από τον πάγκο και τον κόουτς, για να μπορέσει να επανέλθει η ταυτότητα της «must-win» Πρωταθλήτριας Ελλάδας.
Πηγή: aek1924.gr