Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

8 Δεκ 2018

Οι επιτυχημένες επιλογές του Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν που αποχώρισε από την ομάδα του «Δικεφάλου» το 2016, έκανε επιλογές που πραγματικά ευνόησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακόμα και μετά την αποχώρηση του. Σύμφωνα με την Sportime, τρεις ήταν οι περιπτώσεις που ήταν αποκλειστικά δικές του. Ο Ροντρίγκες, ο Όλσεν και ο Τσίμιροτ, οι οποίος ως κόστος δεν ξεπέρασαν όλες μαζί το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.
Ωστόσο σίγουρα μιλάμε για μεταγραφές που όταν αποχώρησαν προσέφεραν αρκετά στον Κυπελλούχο Ελλάδας. Αρχικά ο Όλσεν με τη μεταγραφή που έκανε στη Ρόμα, έβαλε αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας, ενώ και για τον Ροντρίγκες που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πουληθεί, υπάρχει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Ο μόνος που τελικώς δεν θα φέρει κάτι στην ομάδα του Λουτσέσκου, είναι ο Τσίμιροτ την πώληση του οποίου στη Σταντάρ, ανέλαβε ο Λούμπος Μίχελ.