Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

10 Δεκ 2018

Ένας άλλος Μάνταλος

Το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Μάνταλος δεν ήταν και στο καλύτερο του φεγγάρι, κάτι που επηρέαζε η απόδοση του τόσο τον ίδιο, αλλά πόσο μάλλον και την γενική εικόνα της ΑΕΚ. Ο Μάνταλος στο ματς με την Λαμία, έβγαλε όρεξη, διάθεση και… ποιότητα σε αρκετές φάσεις του αγώνα, κάνοντας με λίγα λόγια εξαιρετική εμφάνιση. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κουβάλησε την μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στα δυο γκολ της ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο άνθρωπος που πίεσε την αντίπαλη άμυνα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στο πρώτο γκολ και τον Εζεκιέλ Πόνσε στο δεύτερο, εκμεταλλευόμενος το λάθος της αντίπαλης άμυνας. Η συγκεκριμένη θετική εμφάνιση του αρχηγού της ΑΕΚ, θα πρέπει να γίνει οδηγός για την συνέχεια στη δική του ατομική απόδοση.