Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

8 Δεκ 2018

Ο Ολυμπιακός και τα...λαβράκια του

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να επενδύει στο μέλλον, κάτι το οποίο έχει γίνει φανερό από τις κινήσεις που έχουν γίνει στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Όπως είναι φυσικό δεν είναι δυνατόν να του βγαίνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που επιλέγει, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών κάνει εξαιρετική δουλειά.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν πριν από λίγα χρόνια στην ομάδα από τη Γαλλία τον Παπέ Αμπού Σισέ, σε μία κίνηση που πέρασε απαρατήρητη από τους περισσότερους. Όμως, ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσα από τη δουλειά, αλλά και το ταλέντο και τα φυσικά χαρίσματα που του έδωσε ο Θεός, κατάφερε να ανεβάσει κατά πολύ την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Το ίδιο συνέβη τη φετινή σεζόν και με τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αζαξιό και κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα έχει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Καμαρά, όπως και ο Σισέ, έχουν αναγκάσει πολλές ομάδες να ασχοληθούν με τις περιπτώσεις τους, ενώ έχουν εκτοξεύσει και τις αξίες τους στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου, όπως φαίνεται και από τη νέα αξιολόγηση της transfermarkt. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί συνεχώς να βρίσκει «διαμάντια», επενδύοντας στο μέλλον, με τη δουλειά που γίνεται να φέρνει αποτελέσματα, και με τον Φρανσουά Μοντεστό να επωμίζεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας, ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Οι δύο αυτές περιπτώσεις από τη μία δείχνουν την τρομερή δουλειά που γίνεται από τους Πειραιώτες, ενώ ταυτόχρονα γεμίζουν αισιοδοξία για νέα λαβράκια στον Ολυμπιακό στο μέλλον. Και οι άνθρωποι των Πειραιωτών συνεχίζουν να ξεψαχνίζουν την αγορά για «διαμάντια» που μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους, να εκτοξεύσουν την αξία τους και το πιο σημαντικό να προσφέρουν πολλά και σημαντικά οφέλη στον Ολυμπιακό.
Πηγή: gavros.gr