Ο Λιβάγια οδηγεί την ΑΕΚ Στηρίζουν τον Αναστασίου στον Ατρόμητο Έβαλε γκολ και ξέσπασε σε κλάματα! Πήγε για 'high five' και...γκρέμισε την εξέδρα! Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

15 Δεκ 2018

Ο Μαρινάκης νιώθει δικαιωμένος με τον Μαρτίνς

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης,  μίλησε σε όλη την ομάδα, αλλά έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Πέδρο Μαρτίνς, δείχνοντας τη μεγάλη εκτίμηση που του έχει για την καταπληκτική δουλειά που κάνει μέχρι στιγμής. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, αλλά και τον προπονητή σας, ο οποίος έχει προσπαθήσει για το απολύτως καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Φυσικά και μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχουν και οι ποδοσφαιριστές, όπως έχουν και οι άνθρωποι πίσω από τα... φώτα, ωστόσο και μόνο το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης «ξεχώρισε» τον Πορτογάλο τεχνικό, «δείχνει» πολλά. Είναι φανερό, λοιπόν, πως ο ηγέτης του Ολυμπιακού γουστάρει πολύ αυτό που «χτίζεται» στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς. Του έδωσε τα «κλειδιά» το καλοκαίρι και βλέπει ότι κάτι καλό γίνεται, ότι γίνεται πολύ καλή και σοβαρή δουλειά, ανεξάρτητα της βαθμολογικής κατάστασης στο πρωτάθλημα. Γουστάρει ο κόσμος αυτό που βλέπει και αυτό που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Γουστάρει και ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Γιατί, και ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι οπαδός της ομάδας και του αρέσει αυτό που βλέπει. Και μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει και ο Πέδρο Μαρτίνς, δίχως αμφιβολία.
Πηγή: redking.gr