Ο Αλαφούζος περιμένει τον Γιαννακόπουλο Ο Ίβιτς αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Γενάρη  Μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξόδεψαν χρήμα για μεταγραφές Αποκάλυψη στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης Το χειρότερο βράδυ στη καριέρα του Γιάννη Ανέστη

11 Δεκ 2018

Ο Ολυμπιακός σε...αποστολή αυτοκτονίας

Ένα σκορ με 2-0 ή με 3-1 είναι ο στόχος για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση-τελικό με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (13/12).  Μοιάζει... αποστολή αυτοκτονίας για τον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να βάλει γκολ σε... Ξάνθες, Όφηδες και Απόλλωνες και τώρα ψάχνει 2-3 τέρματα απέναντι σε ολόκληρη Μίλαν. Το θετικό της υπόθεσης; Ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή λίγοι εκτός ομάδας το πιστεύουν.
  Δεν υπάρχει πίεση, δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχει το "πρέπει" καθώς στο αντάμωμα με τους Ιταλούς έχουμε φαβορί για την πρόκριση και είναι η Μίλαν. Ακριβώς λοιπόν αυτή η... άνεση και η έλλειψη πίεσης είναι κάτι που άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να "δουλέψει" υπέρ τους. Να κατέβουν και να παίξουν τα... ρέστα τους χωρίς το "πιστόλι" του "πρέπει" στον κρόταφο, όπως δηλαδή γίνεται σχεδόν κάθε εβδομάδα στη Super League. Και αν κάτσει έκατσε..
Πηγή: redgoal.gr