Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

10 Δεκ 2018

Ο Αλαφούζος βλέπει αύξηση του μπάτζετ από το καλοκαίρι

Ο Αλαφούζος πιστεύει ακράδαντα ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να διαθέσει περισσότερα χρήματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα από το καλοκαίρι του 2019. Αφενός διότι θα έχει εξοφλήσει αρκετές υποχρεώσεις και το χρέος θα έχει μειωθεί. Αφετέρου, διότι η υπαγωγή της εταιρίας στον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων» θα εξοικονομήσει περίπου 500.000 ευρώ μηνιαίως και ένα μέρος τους θα χρησιμοποιηθεί αλλού από τη διοίκηση.
Ασφαλώς, είναι πρόωρο να εκτιμηθεί η ακριβής αύξηση στο μπάτζετ της σεζόν 2019-2020. Με βάση τους υπολογισμούς των συνεργατών του Αλαφούζου, πάντως, το ποσό αναμένεται να αυξηθεί από 500.000 ευρώ μέχρι 1 εκατομμύριο μεικτά, ανάλογα και με τις εξελίξεις, διότι μπορεί να προκύψει πώληση παίκτη ή αποδέσμευση ενός μεγάλου συμβολαίου που θα επηρεάσουν το γενικότερο σχεδιασμό.