Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

11 Αυγ 2018

Πονοκέφαλος ο Σιμόες για την ΑΕΚ

Σύμφωνα με το to10.gr ο Αντρέ Σιμόες θέλει να μετουσιώσει σε ένα σχεδόν διπλάσιο συμβόλαιο την εξαιρετική παρουσία του στην ΑΕΚ. Ενα συμβόλαιο που μπορεί να φτάσει έως και τις 600.000 ευρω τον χρόνο. Χρήματα, ωστόσο, που η ΑΕΚ δεν θέλει να διαθέσει, τουλάχιστον προς το παρόν. Εκείνο που δεδομένα έχει γίνει είναι ότι η Ενωση έβαλε τιμή πώλησης στον Σιμόες. Χωρίς αυτό, βεβαίως, να σημαίνει ότι προτεραιότητά της είναι να τον παραχωρήσει. Το αντίθετο.
Στόχος είναι να μείνει, αλλά εάν δεν βρεθεί λύση στις επαφές με τον ατζέντη του, τότε θα πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις ώστε να μην χαθεί χωρίς χρήματα. Καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο. Εκπρόσωπος ομάδας που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του 28χρονου μέσου ρώτησε τους Κιτρινόμαυρους για το ποσό επιθυμούν για να πουν το «ναι» στην παραχώρηση του αρχηγού τους. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντηση ότι δεν φεύγει με ποσό μικρότερο των 5.000.000 ευρω. Ποσό που εξαιρετικά δύσκολα θα δοθεί από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ή μη ομάδα. Ειδικά για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος. Εως τώρα η ΑΕΚ έχει απορρίψει τρεις επίσημες κρούσεις για τον Σιμόες, με μοναδική σοβαρή εκείνη της βελγικής Μπριζ, που λέγεται ότι προσέφερε έως 3 εκατ. ευρώ στην Ενωση, αλλά και συμβόλαιο σχεδόν 700.000 ευρω τον χρόνο στον παίκτη! Με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να χρησιμοποιεί το ξένο ενδιαφέρον, για να πιέσει. Και την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον στη δύσκολη θέση να πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με έναν εκ των πιο κομβικών παικτών της.