Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

12 Αυγ 2018

Ο Δώνης και τα...παιδιά του θα "πολεμήσουν" για τον Παναθηναϊκό

Η σεζόν που θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες για τον Παναθηναϊκό, είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Και δύσκολη. Και… πονηρή. Οι συνθήκες που διαμόρφωσε η πολιτική της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου, μοιάζουν με… θηλιά στο λαιμό της ομάδας. Σε επίπεδο στόχων τουλάχιστον. Οι περιορισμοί, η αφαίρεση βαθμών, το μπάτζετ-πείνας, η τιμωρία απ’ την Ευρώπη οπότε και να κάνεις αυτό που μοιάζει υπέρβαση μπαίνοντας στην πεντάδα, απλά θα «σβήσεις» την ποινή.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Γιώργος Δώνης και τα… παιδιά του, θα «πολεμήσουν» για το καλό του «τριφυλλιού». Ο Έλληνας προπονητής έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που υστερεί σε ποιότητα και σε λύσεις (με ευθύνη διοίκησης-ιδιοκτησίας φυσικά). Με λίγα λόγια σε επίπεδο καταρτισμού ενδεκάδας, ίσως να μοιάζουν όλα… μετρημένα κουκιά. Καθώς οι πιο έμπειροι παίκτες θα ξεκινούν και οι νεότεροι θα αποτελούν τις εναλλακτικές.
Πηγή: leoforos.gr