Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τις...ανάσες του Βιεϊρίνια Δύσκολος ο επαναπατρισμός του Κλάους, αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του Στη Γκενκ το σκέφτονται για τον Ουάρντα Συνεχίζεται η 'κατάρα' με τους τερματοφύλακες της Μονακό Προβλήματα για τον Ιρανό διαιτητή επειδή...χαιρέτησε μια γυναίκα

12 Ιουλ 2018

Ο Ταχτσίδης ψάχνει ομάδα από Ιταλία μέχρι...Σαουδική Αραβία

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και ήδη αναζητεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Η αναζήτηση γίνεται στην Ιταλία, όμως τα πράγματα μόνο θετικά δεν είναι για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Οι Ιταλοί δεν… ψήνονται στο άκουσμα του ονόματος του Ταχτσίδη, παρά το γεγονός πως δεν τα είχε πάει άσχημα εκεί. Και αναγκαστικά ο ατζέντης του έχει αρχίσει να χτυπάει κι άλλες πόρτες.
Που μπορεί να μη δώσει ιδιαίτερο κίνητρο στον Έλληνα μέσο, αλλά δεδομένα θα του αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Με αρκετά χρήματα. Όμως το επίπεδο εκεί είναι χαμηλό. Πολύ χαμηλό. Και είναι αμφίβολο για έναν εν ενεργεία Έλληνα διεθνή αν θα διάλεγε να πάει εκεί. Θα ρισκάρει πολλά ο Ταχτσίδης αν φύγει για τη Σαουδική Αραβία. Με μεγαλύτερο όλων τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο για τον ίδιο και όχι τα χρήματα. Γι’ αυτό και προτιμά να μείνει στην Ελλάδα έστω και με λιγότερα λεφτά, έστω και σε μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο, που είναι σταθερά εντός πεντάδας και που μπορεί να διακριθεί και να παραμείνει διεθνής, από το να πάει στην… άλλη άκρη του κόσμου.
Πηγή: pagenews.gr