Ο ΠΑΟΚ εδραιώνεται στη κορυφή Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός, έχασε με κάτω τα χέρια Ο Βούκοβιτς τα έκανε όλα στη Ξάνθη Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν...σπάσει τα δοκάρια Απίστευτο γκολ από κόρνερ!

12 Ιουλ 2018

Ο Ταχτσίδης ψάχνει ομάδα από Ιταλία μέχρι...Σαουδική Αραβία

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και ήδη αναζητεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Η αναζήτηση γίνεται στην Ιταλία, όμως τα πράγματα μόνο θετικά δεν είναι για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Οι Ιταλοί δεν… ψήνονται στο άκουσμα του ονόματος του Ταχτσίδη, παρά το γεγονός πως δεν τα είχε πάει άσχημα εκεί. Και αναγκαστικά ο ατζέντης του έχει αρχίσει να χτυπάει κι άλλες πόρτες.
Που μπορεί να μη δώσει ιδιαίτερο κίνητρο στον Έλληνα μέσο, αλλά δεδομένα θα του αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Με αρκετά χρήματα. Όμως το επίπεδο εκεί είναι χαμηλό. Πολύ χαμηλό. Και είναι αμφίβολο για έναν εν ενεργεία Έλληνα διεθνή αν θα διάλεγε να πάει εκεί. Θα ρισκάρει πολλά ο Ταχτσίδης αν φύγει για τη Σαουδική Αραβία. Με μεγαλύτερο όλων τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο για τον ίδιο και όχι τα χρήματα. Γι’ αυτό και προτιμά να μείνει στην Ελλάδα έστω και με λιγότερα λεφτά, έστω και σε μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο, που είναι σταθερά εντός πεντάδας και που μπορεί να διακριθεί και να παραμείνει διεθνής, από το να πάει στην… άλλη άκρη του κόσμου.
Πηγή: pagenews.gr