Κοντά σε συμφωνία με τον Μάτος ο ΠΑΟΚ Ο Χρήστος Δώνης ψάχνεται για το εξωτερικό Λάζαρος και Αβραάμ μένουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Ο Κεντίρα θέλει να μείνει στη Γιουβέντους Κι όμως ο Σκόλα δεν νιώθει Αργεντινός

27 Ιουλ 2018

Μπογέ και Πόνσε δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την ΑΕΚ

Είναι δεδομένο πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη στις αρχές του Αυγούστου, να έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του. Ειδικά τα δυο… βαριά, όπως είναι ο Έκι Πόνσε και ο Λούκας Μπογέ. Από την άλλη μεριά, ο τεχνικός της ΑΕΚ δουλεύει προκειμένου να κτίσει μια ομάδα για ολόκληρη τη σεζόν και όχι μόνο για τα προκριματικά του Champions League.
Γι αυτό και η δουλειά που κάνει και με τον Πόνσε και με τον Μπογέ, για την ενσωμάτωση τους στην ομάδα, έχει χρονικό ορίζοντα το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά δεν έχει και ρίσκο. Οι δυο Αργεντινοί είναι ακόμα ανέτοιμοι και χρειάζονται τον χρόνο τους. Ο Μπογέ έκανε μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της Τορίνο, ενώ ο Πόνσε δεν συμμετείχε καθόλου στην προετοιμασία της Ρόμα. Επομένως απαιτείται ειδική διαχείριση. Ο Μπογέ είναι πιο μπροστά, ως προς την ετοιμότητα του, σε σχέση με τον Πόνσε. Οι δυο παίκτες δουλεύουν πάνω σε πλάνο, προκειμένου να φτάσουν σ’ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Και με στόχο και ορίζοντα πάντα, το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις αρχές του Αυγούστου.
Πηγή: enwsi.gr