Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

29 Ιουλ 2018

Ο Λάμπρου δεν πωλείται ούτε δανείζεται

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν από τους διακριθέντες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο 22χρονος επιθετικός, φαίνεται πως άρεσε στον προπονητή της Αντβέρπ Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός που διατηρεί καλές σχέσεις με στελέχη της ομάδας ρώτησε να μάθει περισσότερα στοιχεία για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή. Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου θα ήθελε στην ομάδα του τον Λάμπρου και γι’ αυτό τον λόγο ρώτησε να μάθει το αντίτιμο μια ενδεχόμενης πώλησης ή ακόμα και αν δανείζεται.
Η διοίκηση της Αντβέρπ δεν έχει αποστείλει μέχρι στιγμής καμία επίσημη πρόταση για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ωστόσο και να έρθει πρόταση για τον Λάζαρο Λάμπρου η απάντηση που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς θα είναι πως ο Λάμπρου δεν πωλείται, ούτε δανείζεται αφού πρόκειται για έναν παίκτη που ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον υπολογίζει και θα του δώσει τις ευκαιρίες τις οποίες θέλει για να δείξει το ταλέντο του.