'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

24 Ιουλ 2018

Η ΑΕΚ ψάχνει μια δυνατή μεταγραφή στα χαφ

Περιμένοντας τον Αλεφ και την ένταξη του στην ομάδα, στην ΑΕΚ εξετάζουν όλα τα σενάρια για τη μεσαία γραμμή. Βλέπετε, μπορεί οι προσδοκίες από τον Βραζιλιάνο να είναι πολύ υψηλές, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα απαιτηθεί κάποια πολύ δυνατή προσθήκη στο κέντρο. Οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Ουζουνίδης αφορούν τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Αλεφ και Μοράν. Ο Γαλανόπουλος δείχνει πως μπορεί να είναι ουσιαστικός μόνο ως εξάρι και να μοιραστεί ματς με τον Σιμόες, ενώ ο Μοράν δεν έπεισε πως μπορεί να σηκώσει βάρος.
Μοιραία, στην ΑΕΚ το θέμα της προσθήκης ενός χαφ είναι το πρώτο που έχουν στη μεταγραφική ατζέντα τους. Βασικό ζητούμενο φαντάζει αυτήν τη στιγμή ένας πλέι μέικερ από πίσω, ένας παίκτης που θα μπορεί να κάνει κίνηση με την μπάλα, θα είναι καλός στα πόδια και θα ανοίγει το παιχνίδι. Στοιχεία που δεν έχει άλλος παίκτης στο ρόστερ, αν και ακούγονται πολλά ενδιαφέροντα για τον Αλεφ.
Πηγή: enwsi.gr