Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

23 Ιουλ 2018

Ο Μπογέ άφησε ικανοποιημένο τον Ουζουνίδη

Μπορεί ο Λούκας Μπογέ να μετρά μόλις ελάχιστα 24ωρα ως παίκτης της ΑΕΚ, έχοντας προλάβει όλες κι όλες δύο προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ουζουνίδη, όμως ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε εναντίον του Ατρομήτου. Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σε έναν παίκτη που υπολογίζει πολύ και σίγουρα περιμένει αρκετά πράγματα από τον ίδιο. Όμως, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλής εικόνα για τον ίδιο.
Περνώντας αλλαγή στο 72’, αντί του Γιακουμάκη, αγωνίσθηκε στην κορυφή της επίθεσης. Έδειξε όρεξη για μπάλα και πάθος να επιβεβαιώσει τις… πολύ καλές συστάσεις, όμως πάνω από όλα να βοηθήσει την ομάδα. Παρότι δεν έχει παρά λίγες μέρες στην ΑΕΚ, συνεργαζόταν καλά με τους Λιβάγια-Μπακασέτα, δημιουργώντας μία καλή επιθετική τριάδα. Από την αρχή φάνηκε η εμπειρία του από τις θέσεις που έπαιρνε μέσα στο γήπεδο και τις κινήσεις στον χώρο. Σημαντικότερη στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που άσκησε ασφυκτικό πρέσινκ στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αναγκάζοντάς τον σε λάθος, δημιουργώντας κλασική ευκαιρία για τον Τάσο Μπακασέτα, στο 90ο λεπτό. Σίγουρα δεν είδαμε το 100% του Λούκας, ούτε καν το 50%. Ο παίκτης θέλει χρόνο προσαρμογής και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, όπως ολόκληρη η ομάδα. Δείχνει καλά στοιχεία (και στις προπονήσεις), που μέχρι στιγμής αφήνουν ικανοποιημένο του Ουζουνίδη.
Πηγή: aek1924.gr