'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

12 Ιουλ 2018

Στην ΑΕΚ "τρέχουν" να ικανοποιήσουν τον Ουζουνίδη

Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται φορ, εξτρεμ και χαφ. Τρεις «ενέσεις» που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν και φάνηκαν από το πρώτο κιόλας φιλικό της ομάδας, στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Οι κιτρινόμαυροi βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος φαίνεται ότι έχει καταλήξει στις επιλογές του για ποδοσφαιριστές και για τις τρεις θέσεις και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, να προχωρήσουν τα θέματα και ολοκληρωθούν κάποιες από αυτές.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου ήθελε να έχει τουλάχιστον τον επιθετικό και τον εξτρεμ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, περιμένει να έχουν κλείσει οι βασικές προτεραιότητες του. Στην Ένωση «τρέχουν» για να ικανοποιήσουν τα  «θέλω» του προπονητή και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις για το λιγότερο μία προσθήκη.