Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

5 Ιουλ 2018

Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει μπάσιμο στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Σύμφωνα με το sportdog.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολουθεί τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή. Αν, μάλιστα, πάρει την έγκριση για το Athens Alive στην αυριανή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν αποκλείεται να κάνει νέο «ντου» για την «πράσινη» ΠΑΕ, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση οι κινήσεις του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ έχουν «παγώσει».
Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ θα μπορούσε ακόμα να λάβει μέρος ακόμα και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει προκηρυχθεί στην ΠΑΕ, ύψους 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αναλάβει με αυτόν τον τρόπο τα ηνία της ομάδας. Σε αυτή τη φάση ακούγεται κάπως ακραίο το συγκεκριμένο σενάριο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είναι πάντα απρόβλεπτος και έχει αποδείξει ότι είναι «τρελός» με τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα κυβερνητικά στελέχη προτιμούν τη συγκεκριμένη εξέλιξη για το μέλλον του Τριφυλλιού.