'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

17 Ιουλ 2018

Ο Ουζουνίδης θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει περάσει από την ΑΕΚ που κατάφερε σε τόσο μεγάλο βαθμό, να επηρεάζει τον μεταγραφικό μηχανισμό της ομάδας, να απορρίπτει και να επιλέγει παίκτες, συμμετέχοντας πολύ έντονα στις σχετικές συζητήσεις. Διατηρεί έναν ρόλο «καταλύτη» κατά την διαδικασία που περνάει ένας προτεινόμενος παίκτης, μέχρι την τελική απόφαση, η οποία ανήκει σε εκείνον του.
Ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει για την τελική επιλογή της απόκτησης ή μη. Δημιουργεί, δηλαδή, μία ομάδα που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, όχι μόνο στην αγωνιστική διαχείριση του υπάρχοντος δυναμικού, αλλά και στην διαμόρφωσή του με τις διάφορες προσθαφαιρέσεις. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαθέτει αυτό που δεν είχε (σχεδόν) κανείς στο παρελθόν, κατά το πέρασμά του από τον πάγκο της ΑΕΚ. Λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις, ο οποίος μάλιστα περνάει στο συντριπτικό ποσοστό του.