Χάνει και ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Επιβεβλημένη η απόκτηση ενός δεξιού μπακ από την ΑΕΚ Σε...επιφυλακή για τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός Ο πιτσιρικάς της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλοπ από την Λίβερπουλ

24 Ιουλ 2018

Συνεχίζεται η ελάφρυνση του ρόστερ του Άρη

Εκτός από τους Ντούνη, Μπούρμπο, Τσουμάνη, που δεν συνεχίζουν στο ρόστερ του Άρη αν και αναμενόταν στο τέλος της περασμένης σεζόν, η προσπάθεια ελάφρυνσης του ρόστερ θα συνεχιστεί ενόψει της αναχώρησης της αποστολής στην Ολλανδία. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κενάν Μπαργκάν, στον οποίο έχει ήδη γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών και ο Πάκο Ερέρα δεν δείχνει ικανοποιημένος από την εικόνα του στη μέχρι σήμερα σειρά προπονήσεων.
Αυτό αφήνει ανοιχτό ακόμη και να γίνει προσέγγιση για την προοπτική λύσης συμβολαίου, κάτι που πάντως δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. H αποσυμφόρηση του ρόστερ, θα περάσουν από τα χέρια του αθλητικού διευθυντή, Ντίνου Διαμαντόπουλου που θα επιχειρήσει (γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες που διαμορφώνουν δεδομένα και δυσκολεύουν τα πράγματα) να την υλοποιήσει.
Πηγή: arenafm.gr