'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

27 Ιουλ 2018

Έχασε ευκαιρία με τον Μαουρίτσιο ο ΠΑΟΚ;

Η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ είναι η ομάδα που προσέγγισε τον Μαουρίτσιο και τον ΠΑΟΚ. Η πρόταση προς τον «Δικέφαλο» ανήλθε στα 3.000.000 ευρώ, ενώ ακόμη πιο δελεαστική είναι  προς τον ποδοσφαιριστή: 3.000.000 ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο! Δηλαδή, 9.000.000 ευρώ σε μια τριετία! Η πρόταση της Αλ Ραγιάν σε πρώτη φάση απορρίφθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή συστάθηκε στους Άραβες να περιμένουν τη ρεβάνς με τη Βασιλεία και πλέον η ομάδα του Κατάρ στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.
Τεχνικός της Αλ Ραγιάν είναι ο πρώην μπακ της ΑΕΚ και παραλίγο… τεχνικός της, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα. Ας μην αποκλείσουμε, πάντως, το ενδεχόμενο οι Άραβες να επανέλθουν δριμύτεροι μετά τη ρεβάνς εναντίον της Βασιλείας αν μέχρι τότε δεν έχουν αποκτήσει άλλο μέσο.