Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

6 Ιουλ 2018

Θα κάνει ο Μελισσανίδης "δώρο" τον Λουντ στον Ουζουνίδη;

Ο Λουντ τελείωσε οριστικά για τον Παναθηναϊκό και ο παίκτης είναι ελεύθερος και δεν θα αργήσει να βρει ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μια διεκδικήτρια και μάλιστα πολύ σοβαρή για τον παίκτη. Είναι γνωστή η εκτίμηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Φιλανδό μέσο. Η συνεργασία τους ήταν άψογη στον Παναθηναϊκό. Και από τη στιγμή που είναι και ελεύθερος, δεν υπάρχει και ηθική δέσμευση του Μελισσανίδη, όπως είχε πει και ο ίδιος.
Ο Λουντ θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Είναι το μόνο βέβαιο. Θα δει τις επιλογές του και τι επίσημο θα έχει στα χέρια του, διότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι χειροπιαστό. Προτιμά κι αυτός τον Ουζουνίδη. Τον ξέρει και γνωρίζει πως θα έχει ρόλο σημαντικό στην ΑΕΚ. Αν λοιπόν ο Μελισσανίδης το πάρει απόφαση να κάνει τη χάρη του προπονητή του θα κλείσει το θέμα σε… πέντε λεπτά.