Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

23 Ιουλ 2018

Ο Τζούρτζεβιτς διαλέγει την επόμενη ομάδα του

Ο Σέρβος σέντερ φορ Ούρος Τζούρτζεβιτς, που κόστισε σύμφωνα με δημοσιεύματα το ποσό των 3.000.000 ευρώ για να έρθει πριν από ένα χρόνο από την Παρτιζάν στον Ολυμπιακό, φεύγει και αυτός ως μια ακόμα σούπερ αποτυχημένη μεταγραφή που δεν δικαιολόγησε ούτε στο ελάχιστο τα λεφτά που δαπανήθηκαν. Πού πάει; Όπως λένε στην πατρίδα του έχει ήδη στα χέρια του τρεις προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες ενώ πάντα υπάρχει στο... ραντάρ της πρώην ομάδας του, της Παρτιζάν:
"Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό όμως δεν ανησυχεί για το μέλλον του. Η πρώην ομάδα του θα τον έβλεπε με χαρά και πάλι στις τάξεις της, όμως αυτή δεν είναι μια ρεαλιστική επιλογή στην παρούσα φάση, αφού στο τραπέζι του βρίσκονται τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, από τις οποίες είτε καλείται να διαλέξει την καλύτερη, είτε να περιμένει λίγο ακόμη. Η Σλάβια Μπρατισλάβας, ο ΑΠΟΕΛ και η τουρκική Ρίζεσπορ είναι οι τρεις ομάδες που τον θέλουν, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς" σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι για το "πιστόλι" Ούρος Τζούρτζεβιτς...