'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

9 Φεβ 2018

Ο Αραούχο "συνδέθηκε" και πάλι με τα γκολ

Το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, το ήθελε ο Αραούχο σαν τρελός. Όχι διότι δεν έχει ξανασκοράρει απέναντι στην ομάδα του Πειραιά. Το έκανε και πέρυσι στο Καραϊσκάκη. Αλλά διότι έφερε βαρέως τις δικές του πολλές χαμένες ευκαιρίες στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ. Ενώ από τα πρώτη στιγμή που ο Σέρχιο Αραούχο έφτασε στην Ελλάδα, το είχε στο μυαλό να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό, μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Όμως έχει και μια ακόμα σημασία, το γκολ που πέτυχε την Τετάρτη το απόγευμα ο Αργεντινός φορ.
Φανέρωσε πως ο Αραούχο έχει πάρει για τα καλά το όπλο του. Είναι το τέταρτο γκολ που πετυχαίνει, μέσα σ’ έναν μήνα. Είχαν προηγηθεί τα δυο με τον ΠΑΣ και το ένα στο Αγρίνιο. Κάτι που δείχνει πως ο Αραούχο “συνδέθηκε” με τα αντίπαλα δίχτυα, την πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν.
Πηγή: enwsi.gr