Προς πώληση ο Χατζηγιοβάνης Έρχεται πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέλκα Ο Άρης έχει και τα όρια του για τον Γκαρσία Ο Αλαφούζος έβαλε χρήμα αλλά ο Παναθηναϊκός πάτωσε Η εθνική Αγγλίας γυναικών προετοιμάστηκε με τους πεζοναύτες!

10 Φεβ 2018

Όλα είναι στον...αέρα στον Παναθηναϊκό

Τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρεύσει μέσω του αθλητικού Τύπου ότι ο Αλαφούζος φέρεται να είναι έτοιμος να δώσει οικονομική ένεση 3 εκατ. ευρώ στο Σύλλογο. Το ποσο αυτό έπεσε στις 500.000 ευρω κι αυτές ακόμα δεν είναι σίγουρες. Όσο για τα έσοδα; Τα λεφτά από τη μεταγραφή του Βιγιαφάνιες τα χρησιμοποίησε για να πληρώσει την εφορία, που ήταν υποχρεωμένος να καλύψει με δικά του χρήματα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι ωρολογιακή βόμβα.
Παίκτες, τεχνικό τιμ, υπάλληλοι, πρώην ποδοσφαιριστές και ομάδες είναι όλοι απλήρωτοι κι αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά ακόμα και η ύπαρξη του συλλόγου είναι στον… αέρα. Την Παρασκευή, πάντως, έφτασαν ευχάριστα νέα δια στόματος Βασίλη Κωνσταντίνου καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τους είπε πως θα λάβουν έναν μισθό. Επιπλέον, τους εξήγησε πως γίνεται προσπάθεια εντός της επόμενης εβδομάδας να λάβουν έναν ακόμα. Στους παίκτες υποσχέθηκε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν λάβει τα εναπομείναντα χρήματα της δόσης του Οκτώβρη.  Επιπλέον ο Κωνσταντίνου επεσήμανε ότι σκοπός της διοίκησης είναι το συντομότερο δυνατό να λάβουν και τα χρήματα της δόσης του Δεκεμβρίου