22 Οκτ 2017

Ο Χάσι θα είναι ο αντικαταστάτης του Αναστασίου;

Καμία πρόθεση δεν έχει ο Γιάννης Αναστασίου να παραιτηθεί από την Κόρτραϊκ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη από τις 12 Αυγούστου. Οκτώ αγωνιστικές χωρίς να πάρει τους τρεις βαθμούς συμπλήρωσε η ομάδα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος δέχεται έντονες επικρίσεις, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η θέση του στον πάγκο έχει αρχίσει να... τρίζει. Κόντρα στη Γάνδη, η Κόρτραϊκ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ στο 74ο λεπτό και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Αναστασίου ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται την παραίτηση, ενώ ζήτησε και χρόνο...
«Παραίτηση; Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από μένα, αλλά ούτε και από την διοίκηση. Δεν χτίζεται αμέσως μια ομάδα. Χρειάζεται χρόνος. Τις τελευταίες ομάδες υπάρχει βελτίωση» ήταν τα λόγια του.
 δεν ακούγεται μονό για την αυστριακή εθνική ομάδα! Πάντως στη βελγική ομάδα ακούγεται έντονα το όνομα του Μπέσνικ Χάσι για αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού. Σημειώνεται πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ακούγεται και τον πάγκο της εθνικής Αυστρίας.