Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

4 Ιουλ 2017

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και τις ανανεώσεις

Μπορεί ο «Λύμπε» να παραιτήθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προεργασία του θα πάει… στράφι. Στον Παναθηναϊκό, αφού τελειώσουν με τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα ασχοληθούν με τις ανανέωσεις. Πρώτος αναμένεται να κληθεί ο Ρόμπιν Λουντ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε έναν χρόνο. Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν τον επαγγελματισμό και την δουλειά του κι αναμένεται να του προταθεί ανανέωση συμβολαίου. Αμέσως μετά, σειρά θα πάρει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, επί Ουζουνίδη έγινε βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα γκολπόστ, αφήνοντας στον πάγκο τον Λουκ Στιλ. Ωστόσο, οι αποδοχές του είναι υποτριπλάσιες από αυτές του Άγγλου και για αυτό θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφενός για να αποκατασταθεί η ανισότητα κι αφετέρου για να τον «δέσουν» για το μέλλον.