Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για την αδειοδότηση Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Γαλανόπουλο Όταν χάνει ο Ολυμπιακός, χάνει πολύ Με βοήθεια video το Μουντιάλ της Ρωσίας Το Μαρόκο επιμένει στη διοργάνωση ενός Μουντιάλ

24 Ιουλ 2017

Βρέθηκε ομάδα να ενδιαφερθεί για τον Αθανασιάδη

Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει η Άστον Βίλα για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Σύμφωνα με αυτό το αφεντικό της Βίλα Στιβ Μπρους έχει πραγματοποιήσει ήδη πέντε μεταγραφές, ωστόσο η μαζική φυγή παικτών από την ομάδα του, τον αναγκάζει να κινηθεί και για άλλες έχοντας μάλιστα και αρκετά μεγάλο μπάτζετ στη διάθεση του. "Ο Στιβ Μπρους έχει ήδη συνδεθεί με κάποιες επιλογές όπως ο Σκοτ Χόγκαν και ο Τζόναθαν Γκότζια, ωστόσο υπάρχουν αναφορές ότι είναι πρόθυμος να κινηθεί και για τον Αθανασιάδη.
Ο 28χρονος επιθετικές έχει αγωνιστεί μόνο στον ΠΑΟΚ την ομάδα στην οποία βρίσκεται από παιδί και ο Μπρους θεωρεί ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού. Με 71 γκολ σε 208 εμφανίσεις ο Αθανασιάδης αποτελεί ένα ερωτηματικό για την ποιότητα της Τσάμπιονσιπ και ο Μπρους με το τμήμα σκάουτινγκ της Άστον Βίλα θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να κάνουν την μεταγραφή του πετυχημένη. Το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας δεν φαίνεται να είναι και πολύ πιθανό, ωστόσο αν ο Μπρους προχωρήσει στην απόκτηση του με χαμηλό κόστος και ο παίκτης ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τότε θα πρόκειται για μια καλοκαιρινή ευκαιρία" αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.