Κολομβία για φίλημα, Πολωνία για...κλάματα Βολική ισοπαλία για Ιαπωνία και Σενεγάλη Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

5 Ιουλ 2017

Όλα δείχνουν παραμονή του Στιλ στον Παναθηναϊκό

Τις προηγούμενες ημέρες ο Στιλ φέρεται να είχε μία συζήτηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του ζήτησαν να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια η απεμπλοκή από το συμβόλαιο του 32χρονου άσου (λήγει τον Ιούνιο του 2018) μόνο εύκολη υπόθεση δεν αναμένεται να είναι. Ο Στιλ διατηρεί καλό όνομα στην Αγγλία (κυρίως στην Championship) και είναι πιθανό το να προσελκύσει ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένη αγορά. Ωστόσο μοιάζει δύσκολο να βρει πρόταση ανάλογη των χρημάτων που παίρνει στον Παναθηναϊκό.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν σκέφτεται να «χαρίσει» οφειλόμενα από το 2017 προς το σύλλογο, δεν είναι απίθανο το σενάριο ο Άγγλος να επιλέξει την παραμονή του στο ρόστερ. Άλλωστε σε περίπτωση μη αποχώρησης του Στιλ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα ρίσκαρε να πάει στα προκριματικά του Europa League, με δίδυμο τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον άπειρο Κωνσταντίνο Κότσαρη. Τέλος, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ασκείται πίεση από τη διοίκηση προς τον Άγγλο, προκειμένου να αποδεχτεί πρόταση για μείωση των αποδοχών του, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού του μπάτζετ.
Πηγή: olaprasina.gr