Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

16 Ιουλ 2017

Ο Στανόγεβιτς έμαθε τους παίκτες και παίρνει αποφάσεις

Η πραγματικότητα είναι πως η παραμονή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, βοήθησε τον 43χρονο τεχνικό Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να διαμορφώσει άποψη για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, τόσο παρατηρώντας τους παίκτες του, μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, όσο και στην καθημερινότητα τους. Το σημαντικότερο είναι, πως έχει αποφασίσει και για την ενδεκάδα αλλά και όσους θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό ΠΑΟΚ.
Επίσης γνωρίζει που πρέπει να δουλέψει περισσότερο αφού και στο ματς με τον Άγιαξ, οι Κυπελλούχοι έδειξαν αρκετές επιθετικές αρετές αλλά δεν ήταν τόσο συμπαγείς και πειθαρχημένοι όσο έπρεπε στη μεσοαμυντική τους γραμμή. Πάντως ανεξάρτητα από τους σχηματισμούς, τα συστήματα και την φιλοσοφία που θέλει να περάσει για πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι φανερό πως ο Στανόγεβιτς, περιμένει με αγωνία τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και κυρίως τον παίκτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας του αλλά και στο κέντρο της άμυνας.