Προς πώληση και ο Κουρμπέλης; Ο Χάσι πρέπει να δώσει κι άλλον χρόνο στον Μπεν  Διακινούσε κοκαϊνη για τα...έξοδα της ομάδας του! 'Όχι στη Τουρκία το EURO 2024' Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

24 Ιουν 2017

Ο Τσίμιροτ τρενάρει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ

Το Αννόβερο προσφέρει ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον 24χρονο χαφ του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, το οποίο σε συνδυασμό με την προοπτική της συμμετοχής του στην Bundesliga φαίνεται πως είναι ικανό να ικανοποιήσει τα «θέλω» του. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, οι Γερμανοί φαίνονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν έως και 3,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι προφανώς που μένει να αποδειχθεί στην πράξη.
Ο ΠΑΟΚ δε θέλει σε καμία περίπτωση να ζήσει ένα καλοκαιρινό μεταγραφικό σήριαλ στην υπόθεση Τσίμιροτ, καθώς όπως υποστήριξε και ο Μίχελ το μέλλον του Βόσνιου επηρεάζει την «ασπρόμαυρη» μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ανάγκη την οποία ο «Δικέφαλος» δε θέλει να βρει καθυστερημένα μπροστά του.