Τύχη και VAR κράτησαν την Ισπανία ζωντανή Πρόκριση με 'σβηστές μηχανές' για την Ουρουγουάη Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

19 Ιουν 2017

Οι πρώτες σκέψεις του Στανόγεβιτς για τον ΠΑΟΚ

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έχει ήδη παρακολουθήσει αγώνες των «ασπρόμαυρων» πιο συγκεκριμένα τους τελευταίους δέκα και έχει αρχίσει ήδη να διαμορφώνει άποψη για τους νέους του ποδοσφαιριστές. Φυσικά όλοι θα αξιολογηθούν στο γήπεδο, ωστόσο όπως γίνεται κατανοητό ο Στανόγεβιτς επιβαλλόταν να έχει μία πρώτη ιδέα για τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, ο νέος προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ θεωρεί πως ο Δικέφαλος έχει ένα πολύ αξιόλογο και ποιοτικό ρόστερ που με λίγες προσθήκες θα γίνει ακόμα καλύτερο.
Ο Σέρβος τεχνικός έχει αποφασίσει πως θα ξεκινήσει τη σεζόν δουλεύοντας πάνω σε δύο συγκεκριμένα συστήματα. Αυτά είναι το αγαπημένο του 4-4-2, αλλά και το 4-3-3, έτσι ώστε να μπορεί να το διαμορφώνει ανάλογα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό θα είναι εφικτό, αφού ο δεύτερο επιθετικός στο 4-4-2 θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή: inpaok.com