Η Ρωσία βλέπει πρόκριση και αρχίζει να ονειρεύεται Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

19 Ιουν 2017

Δεν είναι προτεραιότητα ο Λίλα για τον Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Άντι Λίλα έχει μπει προς το παρόν στον… πάγο, καθώς τόσο ο προπονητής, όσο κι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, εξετάζουν σε πρώτη φάση μέσους από το εξωτερικό. Εάν οι δύο άνδρες δεν μείνουν ικανοποιημένοι από την έρευνά τους ή εάν δεν τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε μεταγραφικό στόχο που θα αποτελεί προτεραιότητα, τότε οι «πράσινοι» θα στραφούν στη λύση του Άντι Λίλα, ο οποίος θα κληθεί να πλαισιώσει τους Ρόμπιν Λουντ, Πασχάλη Στάικο, Δημήτρη Κουρμπέλη και Ζέκα στον άξονα.
Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα των Ιωαννίνων εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Πάντως, στην υπόθεση παίζει ρόλο και η προσπάθεια των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για παραχώρηση του Νούνο Ρέις, καθώς οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση από πλευράς «πράσινων» θα πραγματοποιηθεί όταν ο Πορτογάλος αποτελέσει παρελθόν από το «Γ. Καλαφάτης».