Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

28 Ιουν 2017

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ από τις μεταγραφικές κινήσεις

Η ΑΕΚ φέτος κινείται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά στα μεταγραφικά, δείχνοντας πως τα λάθη του παρελθόντος και δη της περυσινής χρονιάς, δεν θα επαναληφθούν. Οι Τσιτώντας, Γιακουμάκης και Λόπες έχουν ήδη αποκτηθεί, ο Κλωναρίδης είναι… προ των πυλών, ενώ ακολουθούν ο Λιβάγια και ένας στόπερ. Που μπορεί να είναι ο Σαντάο, αλλά μπορεί και μια άλλη λύση που «δουλεύει» τελευταία η Ένωση. Στόχος είναι μέχρι την Κυριακή αυτά τα τρία «μέτωπα» να κλείσουν, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει έτσι από την 1η Ιουλίου τον βασικό «κορμό» της ομάδας που θα ριχτεί στη μάχη της Ευρώπης.
Με τον Ισπανό τεχνικό να έχει ένα ρόστερ πλήρες, που θα απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες… πινελιές, για να ολοκληρωθεί οριστικά. Εφόσον η ΑΕΚ κλείσει τα θέματα του εξτρέμ, του φορ και του στόπερ, θα κινηθεί με υπομονή στην αγορά για μια ακόμα ποιοτική λύση στα άκρα, αλλά και έναν ακόμα φορ. Με το τελευταίο ζήτημα να περιλαμβάνει φυσικά και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, που δεν έχει εγκαταλειφθεί. Η Ένωση θα έχει τα περιθώρια να… περιμένει για αυτές τις δύο προσθήκες που υπάρχουν στο πρόγραμμα, αναζητώντας τις καλύτερες επιλογές. Ενώ δεν αποκλείεται, μέσω της προετοιμασίας στην Πολωνία, να προκύψει απόφαση και για άλλη κίνηση. Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή, το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ περιλαμβάνει 3+2 προσθήκες.
Πηγή: enwsi.gr