Ο Νταμπίζας αλλάζει τα μυαλά του Αλαφούζου Ο Σαββίδης στηρίζει τα 'θέλω' του Λουτσέσκου Ο Αλέγκρι θέλει την επιστροφή του Πογκμπά στη Γιουβέντους Ήταν τυχερός στην...ατυχία του Σε βρετανική στοιχηματική ιστοσελίδα αγώνας τοπικού Κρήτης

18 Ιουν 2017

Η Νιούελς περιμένει τους "μνηστήρες" του Σκόκο

Είναι γεγονός πως ο χρόνος δεν φαίνεται να κυλάει υπέρ της ΑΕΚ στο θέμα του Σκόκο. Η Νιούελς εκμεταλλεύεται αφενός το γεγονός πως ο Σκόκο εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε δημοσίως πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ως εκ τούτου επί της ουσίας προσκάλεσε «μνηστήρες». Και αφετέρου την προφανή ανάγκη να υπάρξουν έσοδα, προκειμένου να βγει η ομάδα από την κρίση. Κάτι που μπορεί να πείσει τους φιλάθλους της Νιούελς, πως μια παραχώρηση του Σκόκο ακόμα και σε ανταγωνίστρια ομάδα, είναι μονόδρομος για την σωτηρία του συλλόγου.
Είναι δεδομένο πως κανείς από τους «μνηστήρες» δεν έχουν κάνει πίσω. Το ακριβώς αντίθετο. Η Ιντεπεντιέντε, έστω και παρασκηνιακά μιας και το πρωτάθλημα της Αργεντινής ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τη Νιούελς και με τον ίδιο τον Σκόκο. Και φέρεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση, για να αποκτήσει τον παίκτη. Ενώ στη Νιούελς αισιοδοξούν πως μπορεί να εμφανίστε με πρόταση, ακόμα και η Ρίβερ Πλέιτ. Από την άλλη μεριά, έχει την σημασία της, η επιθυμία του ίδιου του Σκόκο. Που προφανώς έχει στην άκρη του μυαλού του το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ. Όμως στην κατάσταση που βρίσκεται η Νιούελς, αν εμφανιστεί ομάδα που θα προσφέρει καλά χρήματα για να πάρει τον Αργεντινό, δύσκολα ο Υδραυλικός θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση.
Πηγή: enwsi.gr