Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

24 Ιουν 2017

Ο Μανωλόπουλος θέλει μια ΑΕΚ...ελληνική

Η ΑΕΚ έχει σαν στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα ανταποκρίνεται στα «θέλω» του προπονητή της. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, άλλωστε, θέλει μια αθλητική ομάδα, αλλά και παίκτες που θα έχουν εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Άλλωστε, για τον λόγο αυτό η Ένωση στοχεύει στην απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλου, με την περίπτωσή του να βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Πέραν του έμπειρου γκαρντ, όμως, ο ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΚ είναι να δημιουργήσει έναν συμπαγή κορμό από Έλληνες παίκτες στους οποίους και θα βασίζεται. Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει… δίχτυα σε κάθε ποιοτικό Έλληνα που είναι διαθέσιμος, με σκοπό η Ένωση να έχει στις τάξεις της παίκτες που θα είναι σε θέση να την… ξελασπώσουν στα δύσκολα. Άλλωστε, ως προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και το πλάνο για τους Δημήτρη Μωραϊτη και Γιώργο Τσαλμπούρη, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να λογίζονται ως βασικά μέλη του ροτέισιον, μαζί με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος θα έχει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο την ερχόμενη σεζόν.
Πηγή: enwsi.gr