Χάος με τα χρέη του Παναθηναϊκού Δεν του πάνε οι τελικοί του Σφαιρόπουλου Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

12 Μαΐ 2017

"Ήταν ο Γκαρντ ο χειρότερος προπονητής στη Premier League;"

Ο Ρεμί Γκαρντ, που εμφανίζεται να είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, είχε απολυθεί από την Άστον Βίλα τον Μάρτιο του 2016, παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο 3.5 ετών τον Νοέμβριο του 2015. Μια μέρα μετά την απόλυση του Γάλλου προπονητή, η βρετανική εφημερίδα Independent δημοσίευσε άθρο με τίτλο "Ήταν ο πρώην προπονητής της Άστον Βίλα ο χειρότερος προπονητής όλων των εποχών στη Premier League;".
Από κάτω υπήρχε η απάντηση "Όχι δεν ήταν, αλλά δεν απείχε και πολύ από το να είναι". Στο άρθρο της, η Independent σημειώνει τα εξής για τον Ρεμί Γκαρντ: "Ο Ρεμί Γκαρντ άφησε την Άστον Βίλα κοινή συναινέσει μετά από 147 ημέρες απογοήτευσης και ήττας στο Βίλα παρκ. Αποχωρεί με το χαμηλότερο ποσοστό νικών από κάθε μόνιμο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, μόλις 10%.  Πιο συγκεκριμένα, οι 'χωριάτες' κέρδισαν μόνο δύο από τα 20 παιχνίδια που έδωσαν με τον Γκαρντ στον πάγκο, είχαν έξι ισοπαλίες και έχασαν τα άλλα δώδεκα".