Προς πώληση και ο Κουρμπέλης; Ο Χάσι πρέπει να δώσει κι άλλον χρόνο στον Μπεν  Διακινούσε κοκαϊνη για τα...έξοδα της ομάδας του! 'Όχι στη Τουρκία το EURO 2024' Βάδισε γονατιστός σε όλο το γήπεδο για να εκπληρώσει το τάμα του!

22 Μαΐ 2017

Ο Ολυμπιακός έχει εγκατασταθεί στη κορυφή της Ευρώπης

Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ στον τελικό της Ευρωλίγκας είναι πικρή. Όλοι θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο και δυστυχώς φέτος, δεν ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που πανηγύρισε. Οι Πειραιώτες, όμως, αν το καλοσκεφτούν, έχουν κάνει τρομερά πράγματα τα τελευταία χρόνια, που με την αρωγή των προέδρων, έχει εγκατασταθεί στο πάνω ράφι των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Δύο Ευρωλίγκες, τρεις τελικοί και από εκεί και πέρα, τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και ένα διηπειρωτικό, δεν είναι και μικρό πράγμα.
Κόντρα σε όλους και σε όλα, πάντα να κάνει υπερβάσεις και πάντα με την ατυχία στο πλευρό του, λόγω των πολλών τραυματισμών που υπάρχουν. Αλλά ο Ολυμπιακός αντέχει, είναι στην κορυφή στην ουσία και κανείς δεν μπορεί να μην πει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για όλα αυτά τα οποία έχουν πετύχει. Αυτή ήταν μόνο η αρχή για το επόμενο ευρωπαϊκό...
Πηγή: gavros.gr