Η ΑΕΚ συνήθισε την μοναξιά της κορυφής  Ο Λεμονής έχει βελτιώσει αισθητά τον Ολυμπιακό Ο Ουζουνίδης προχωράει σε μεγάλες αλλαγές του ρόστερ Το φόβητρο της Τούμπας Η ΑΕΚ 'βύθισε' την Αούστρια στην εσωστρέφεια

3 Μαΐ 2017

Ο Γαλανόπουλος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε φέτος την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ ως καθαρά παίκτης της πρώτης ομάδας. Ο 19χρονος μέσος (κλείνει στις 28 Δεκέμβρη τα 20) κατάφερε να αγωνιστεί σε 13 αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μάλιστα, κατάφερε να πετύχει και 2 γκολ. σε αντίθεση με πέρυσι που είχε αγωνιστεί μόλις ένα ημίχρονο με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να εμπιστεύεται αρκετά τον μικρό.
Μπορεί να μην του έχει δώσει αρκετό χρόνο ως βασικό ωστόσο φαίνεται πως εμπιστεύεται τον Γαλανόπουλο αφού δεν είναι λίγες οι φορές που σε κρίσιμους αγώνες προτίμησε να περάσει αυτόν αλλαγή και όχι κάποιον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι έχει πάρει αρκετό χρόνο σε ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για τις παραστάσεις του ποδοσφαιριστή. Τέλος, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων κατάφερε να κερδίσει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το 2021 που σημαίνει πως η Ένωση μπορεί να τον έχει στις τάξεις της για πολλά ακόμα χρόνια.