Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι ακόμα ζωντανοί 'Μέσι ξεκίνα να τρέχεις γιατί μας γαμ...' Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

2 Μαΐ 2017

"Ο Αραούχο κοστίζει δέκα εκατομμύρια"

Προφανώς και η κάθε ομάδα κοιτάζει το συμφέρον της. Κάτι που ισχύει και στην υπόθεση του Αραούχο. Η ΑΕΚ το δικό της συμφέρον και η Λας Πάλμας το δικό της. Και εκτελεστικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Λουίς Ελγκέρα, μιλώντας στο Sport24.gr, έβαλε τον πήχη για την τιμή πώλησης του Αραούχο στα δέκα εκατομμύρια, ενώ τόνισε πως περιμένουν τον παίκτη να επιστρέψει το προσεχές καλοκαίρι. Χωρίς πάντως να δώσει λεπτομέρειες για τυχόν συζητήσεις με την ΑΕΚ.
«Ο παίκτης είναι δανεικός στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας και πρέπει να γυρίσει στην ομάδα. Αν είναι προς πώληση; Όλοι οι παίκτες που έχουμε στην ομάδα είναι προς πώληση εάν έρθει μια καλή πρόταση. Δεν τρελαινόμαστε όμως να τον δώσουμε. Είναι παίκτης που τον θέλουμε και μας αρέσει. Έπρεπε να φύγει τα Χριστούγεννα για διάφορα προβλήματα που είχε. Κοστολογούμε τον Αραούχο στα 10 εκατ. ευρώ! Ακόμα όμως και αν δεν υπάρξει πρόταση με αυτό το ποσό, θα την αξιολογήσουμε. Αν δεν μας κατατεθεί πρόταση, θα μείνει στη Λας Πάλμας». Σας έχει κάνει πρόταση η ΑΕΚ; Προ ημερών γράφτηκε στην Ισπανία ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, αν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα. Είναι εσωτερικό θέμα. Ξαναλέω ότι εάν μας γίνει πρόταση θα την εξετάσουμε. Ο Αραούχο είναι σημαντικός για εμάς. Δεν καιγόμαστε να τον δώσουμε».