Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

2 Μαΐ 2017

Ο Χιμένεθ ποντάρει πολλά στον Τσιγκρίνσκι

Η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη δράση και η συμμετοχή του στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, αποτέλεσε ένα μίνι… θαύμα, καθώς το κάταγμα στο χέρι του Ουκρανού στόπερ, αναμενόταν να τον κρατήσει εκτός δράσης για περισσότερο καιρό. Όμως ο «Τσίγκρι» έσφιξε τα δόντια, έδειξε τεράστια θέληση και δύναμη και όχι μόνο επανήλθε στη δράση εκεί που η ΑΕΚ τον ήθελε περισσότερο, αλλά τα πήγε και εξαιρετικά.
Παρότι για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να αγωνιστεί με ειδικό νάρθηκα, τον οποίο θα κάνει λίγο καιρό ακόμα να αποχωριστεί. Η παρουσία του «καλού» Τσιγκρίνσκι στα μετόπισθεν, είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ. Αφού ο Ουκρανός είναι ένας αμυντικός με ποιότητα και εμπειρία, που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα για την αμυντική γραμμή της Ένωσης.  Και πλέον ο «Τσίγκρι» οδεύει σε φουλ ρυθμό για τον τελικό του Κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ποντάρει πολλά στον Ουκρανό στόπερ, για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αρχικά για τον τελικό του Κυπέλλου και στη συνέχεια για τα πλέι οφ, που ακολουθούν.
Πηγή: enwsi.gr