Κρίμα και άδικο γι αυτή την ΑΕΚ Και πως να βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό; Χωρίς NOVA κινδυνεύουν και οι αδειοδοτήσεις Η ΦΙΦΑ σκέφτεται αλλαγές στις μεταγραφές Έπιασε ταβάνι το χρήμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

3 Μαΐ 2017

Αυτοί ανοίγουν την πόρτα στον Ολυμπιακό

Πρώτο φαβορί προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό είναι ο Βιάνα, ο κεντρικός αμυντικός που δεν επιβεβαίωσε σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες του Ολυμπιακού ενώ είναι χαρακτηριστικό πως επι Λεμονή δεν πραγματοποίησε ούτε μία συμμετοχή. Παρελθόν επίσης πιθανότατα θα αποτελέσουν και οι Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι δεν έχουν δείξει διάθεση να τα ανανεώσουν μέχρι στιγμής.
Τέλος, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος παρά το γεγονός πως βρήκε αγωνιστικά λεπτά από όλους τους προπονητές του, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να τους δικαιώσει για την επιλογή τους αυτή. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν δύο περιπτώσεις που είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν να υπηρετούν τον Ολυμπιακό εντός των αγωνιστικών γραμμών αλλα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσουν εντελώς από την ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τους Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο οι οποίοι πολύ πιθανό από την επόμενη σεζόν να βρίσκονται σε κάποιο πόστο εντός της ΠΑΕ.