Ανώμαλη 'προσγείωση' στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό Η ΕΠΟ σκέφτεται την κατάργηση της Super League Αυτή ήταν η μεγάλη βραδιά του Λάζαρου Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες στην Αγγλία Χρεοκοπημένη ομάδα με παίκτες που ξεχωρίζουν

30 Απρ 2017

Ο Παναθηναϊκός θα βγεί πιο δυνατός και πιο αποφασισμένος όσο ποτέ

Tα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο επίκεντρο μιας πολύ δυνατής… μπόρας, η οποία λίγο έλειψε να τον κάνει… μούσκεμα. Όμως, την κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλοι άνθρωποι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, βγήκαν μπροστά, ανέλαβαν δράση και… έσωσαν την παρτίδα. Από την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιστροφή της ομάδας με πούλμαν, την άρνηση των τεσσάρων, μέχρι και το ραντεβού του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ και του Καταλανού τεχνικού ο Παναθηναϊκός πέρασε από… χίλια κύματα.
Οι άνθρωποι, όμως, που αγαπάνε την ομάδα περισσότερο από κάθε τι έκαναν το αυτονόητο και έβγαλαν την ομάδα ακόμα πιο δυνατή. Το κλισέ λέει «ό,τι δεν σε σκοτώνει, να σε κάνει πιο δυνατό». Κόντρα σε όλους εκείνους που περίμεναν με ανυπομονησία σαν… κοράκια πάνω από το… θήραμά τους να δουν τον Παναθηναϊκό να πεθαίνει, οι «πράσινοι» βγαίνουν πιο δυνατοί. Πιο δυνατοί και αποφασισμένοι όσο ποτέ για τη συνέχεια και το τελείωμα της σεζόν. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει περάσει από πολλές… φουρτούνες. Και τα έχει πάρει περίφημα. Ο Παναθηναϊκός είναι «γεννημένος» για τα δύσκολα και ξέρει να ανταποκρίνεται όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Το έχει αποδείξει σε όλα τα χρόνια της ιστορίας του, το έχει αποδείξει και φέτος….
Πηγή: leoforos.gr