Κολομβία για φίλημα, Πολωνία για...κλάματα Βολική ισοπαλία για Ιαπωνία και Σενεγάλη Ιστορίες από τον κόσμο των Μουντιάλ Πρόγραμμα αγώνων Μουντιάλ 2018 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

12 Ιαν 2017

Τρελαμένος ο Ροντρίγκες στη Τουρκία

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον ΠΑΟΚ. Πήγε με μεταγραφή στη Γαλατάσαραϊ έναντι 3,6 εκ. ευρώ (συν το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης που κράτησε ο Δικέφαλος) και ο ίδιος θα πάρει 6.075.000 για τα επόμενα 4,5 χρόνια συν 500.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, συν έξτρα μπόνους συμμετοχών, από 1.000 έως 4.000 ευρώ για κάθε πόντο που θα κερδίζει η ομάδα του! Ο Ροντρίγκες έχει μιλήσει πολύ στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες αλλά συνεχίζοντας τις δηλώσεις του σε τουρκικά μέσα εξήγησε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να τον δώσει, αλλά μέσα από ζητήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή.
Μεταξύ άλλων είπε: «Από τη στιγμή που ήρθα στην Κωνσταντινούπολη ζω λες και ήρθα στον ουρανό. Έχω τρελαθεί. Αρχικά ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός να με παραχωρήσει, αλλά μετά από τις συζητήσεις που έγιναν, τελικά πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή».