Ήττα χωρίς...απώλειες για τον Ολυμπιακό στη Πόλη Στοίχημα για τον Λεμονή η βελτίωση της επίθεσης του Ολυμπιακού Η ΑΕΚ δεν υποκύπτει στους Κινέζους 'Ο Γιαννάκης είναι φτιαγμένος για την Εθνική ομάδα' Τα πρόστιμα της ΟΥΕΦΑ τρελαίνουν τον Σαββίδη

12 Ιαν 2017

Τρελαμένος ο Ροντρίγκες στη Τουρκία

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον ΠΑΟΚ. Πήγε με μεταγραφή στη Γαλατάσαραϊ έναντι 3,6 εκ. ευρώ (συν το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης που κράτησε ο Δικέφαλος) και ο ίδιος θα πάρει 6.075.000 για τα επόμενα 4,5 χρόνια συν 500.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, συν έξτρα μπόνους συμμετοχών, από 1.000 έως 4.000 ευρώ για κάθε πόντο που θα κερδίζει η ομάδα του! Ο Ροντρίγκες έχει μιλήσει πολύ στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες αλλά συνεχίζοντας τις δηλώσεις του σε τουρκικά μέσα εξήγησε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να τον δώσει, αλλά μέσα από ζητήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή.
Μεταξύ άλλων είπε: «Από τη στιγμή που ήρθα στην Κωνσταντινούπολη ζω λες και ήρθα στον ουρανό. Έχω τρελαθεί. Αρχικά ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός να με παραχωρήσει, αλλά μετά από τις συζητήσεις που έγιναν, τελικά πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή».