Ο Σαββίδης δεν 'καίγεται' να πουλήσει παίκτες Παίρνει Γιαννιώτη και αφήνει ελεύθερο τον Ρισβάνη Η Μαρσέιγ 'ονειρεύεται' τον Μανωλά Το...φυσάνε και δεν κρυώνει στην Έβερτον με τον Μιραλάς Απίστευτο. Μέτρησε γκολ σε σουτ που πήγε...άουτ!

11 Ιαν 2017

Έρχονται αλλαγές στον ΚΑΠ σχετικά με τις αναβολές των αγώνων

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν σε Κρήτη και Ξάνθη αντίστοιχα, αφού αντιμετώπισαν προβλήματα με τις πτήσεις τους λόγω του χιονιά. Η ομάδα της Ηπείρου έφτασε μέχρι τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πετάξει για Ηράκλειο, όμως δεν το έκανε ποτέ, ενώ, οι Κρητικοί έφτασαν στην Αθήνα, διανυκτέρευσαν, όμως η πρωινή πτήση τους για Ξάνθη ακυρώθηκε με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να γυρίσουν στη βάση τους.
Και με τις δύο περιπτώσεις, αναγκαστικά οι Πλατανιάς και Ξάνθη όφειλαν να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές, να κλείσει για το τυπικό σκέλος, το φύλλο αγώνα και εν συνεχεία, οι απούσες ομάδες θα κληθούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ώστε να δικαιολογήσουν τη μη μετακίνησή τους. Ασφαλώς, τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο ΟΦΗ έχουν λάβει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα από τα αεροδρόμια ώστε ν' αποδείξουν πως πράγματι δεν μπορούσαν να μεταβούν στις πόλεις όπου έπρεπε να παίξουν κι έτσι τα παιχνίδια τους θα οριστούν σε νέα ημερομηνία. Προκειμένου, λοιπόν, ν' αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοια κατάσταση και ταλαιπωρία, από την επόμενη σεζόν αλλάζει συγκεκριμένο άρθρο του ΚΑΠ και θα προβλέπει άμεση αναβολή αγώνα από την ΕΠΟ, ακόμα κι αν δεν υπάρχει υπαιτιότητα του γηπέδου, όπως συνέβη με το χιονισμένο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και σε περιπτώσεις όπως των ΟΦΗ και ΠΑΣ όπου ήταν αδύνατο οι ομάδες να φτάσουν στον προορισμό τους λόγω των καιρικών συνθηκών, θ' ανακοινώνεται αναβολή δίχως να χρειαστεί η τυπική παρουσία των γηπεδούχων και των διαιτητών στον τόπο όπου θα λάμβανε χώρα το εκάστοτε ματς.