16 Απρ 2015

Ο Βρύζας έφυγε αλλά άφησε τον "οδηγό" του ΠΑΟΚ

Ο Ζήσης Βρύζας μπορεί να ετοιμάζεται για την επόμενη σελίδα της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο (έχει ανοιχτή πρόταση από την Βέροια και μαζί και το "οκ" του Σαββίδη, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει οριστικά αν θα την κάνει αποδεκτή), ωστόσο έχει αφήσει πίσω του έναν "οδηγό" πάνω στον οποίο μπορεί να χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ. Οι κανόνες του που βρίσκουν σύμφωνους μεγαλομέτοχο και πρόεδρο, είναι οι εξής:
-Προπονητής σε νεαρή ηλικία (περίπου στα 45) με φιλοδοξία και μοντέρνες ιδέες για το ποδόσφαιρο. Σ' αυτή τη λογική-και εφόσον πάει καλά στα πλέι οφ-έχει αρκετές πιθανότητες και ο Γεωργιάδης, τον οποίο ο Σαββίδης θεωρεί πως έχει αδικήσει.
-Απόκτηση τεσσάρων-πέντε παικτών πρώτης γραμμής από το εξωτερικό, που μαζί με ορισμένους από την τωρινή ομάδα θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της νέας ομάδας.
-Ποσοτική και ποιοτική (κυρίως στο βάθος του ρόστερ) ενίσχυση με παίκτες που έχουν κριθεί ως αξιόλογε περιπτώσεις παικτών από την Σούπερ Λίγκα.
Όλα τα παραπάνω θα κληθεί να αξιολογήσει ο νέος τεχνικός διευθυντής (θυμίζουμε ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι ως τις αρχές Μαΐου θα έχει επέλθει συμφωνία με τον εκλεκτό και θα πιάσει δουλειά), ωστόσο, είναι σαφές, ότι από τη στιγμή που η λογική Βρύζα βρίσκει σύμφωνους τον Σαββίδη και τον Αγγελίδη είναι δύσκολο να ξεφύγει από αυτή αυτός που θα αναλάβει. 
Πηγή: olapaok.gr