'Ολα 'ανοιχτά' με τον Σιμόες στην ΑΕΚ Σε διαρκή οικονομική επιτήρηση μπαίνουν όλες οι ΠΑΕ Ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Ελαμπντελαουί Οι διεθνείς 'έγραψαν' στο Τάμπερε...πριν αρχίσει το παιχνίδι 'Μάχη' στην Αγγλία για τον Τζέκο

20 Ιουλ 2018

Η ΕΠΟ διαιτητής μεταξύ Super League και Football League

Στον αέρα, όμως, είναι ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αλλά και ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν από τη Football League. H πρόταση της Σούπερ Λίγκας προβλέπει ότι ο 15ος και ο 16ος της θα υποβιβαστούν απευθείας, ενώ ο 13ος και ο 14ος θα δώσουν αγώνες μπαράζ με τον πρώτο και τον δεύτερο της Football League. Αυτό σημαίνει ότι καμία ομάδα από το πρωτάθλημα της Football League δεν προβλέπεται ν’ ανέβει απευθείας, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις.
H Super League ζήτησε παράταση προθεσμίας υποβολής προκήρυξης έως τις 07/08. Τη λύση θα κληθεί να δώσει η ΕΠΟ η οποία θα συνεδριάσει στις 26 Ιουλίου. Η ΕΠΟ θα δώσει παράταση στη Σούπερ Λίγκα, όμως βάσει ΚΑΠ θα παίξει το ρόλο του διαιτητή στη διαφαινόμενη διαφωνία μεταξύ των δύο λιγκών.