Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τρείς μεταγραφές υπέρβασης Ο Νταμπίζας μίλησε με τους 'κομμένους' του Παναθηναϊκού Ο Λάμπρου ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μείνει Συλλέκτης τίτλων ο Μήτρογλου Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Μπαρτσελόνα

17 Ιουλ 2018

Και πως να φτιάξει ομάδα ο Δώνης;

Ο Γιώργος Δώνης έχει δύσκολο έργο στον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, ωστόσο για να «χτίσει» μία αξιόλογη ομάδα, έχει ζητήσει να γίνουν κάποιες κινήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν προχωρούν! Ο Έλληνας κόουτς θέλει να έχουν τρέξει όλες οι μεταγραφές μέχρι τις αρχές Αυγούστου, όμως για την ώρα αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για να ολοκληρωθούν ούτε κάποιες κινήσεις δανεικών.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο ποιοτικό, αλλά και ποσοτικό. Ο Δώνης δεν μπορεί καλά – καλά να κάνει διπλά στην προετοιμασία, καθώς πέραν των Κολοβέτσιου και Οικονόμου, δεν έχει αυτή τη στιγμή άλλους στόπερ στη διάθεσή του. Γι’ αυτό και ο Νταμπίζας έχει βγει στην αγορά και εκτός από επιθετικούς, ψάχνει και κεντρικό αμυντικό. Μέχρι στιγμής όμως και προφανώς ελλείψει μπάτζετ, ο Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν έχει βρει κάποιον παίκτη που να ταιριάζει στα «θέλω» τους και για αυτό εξετάζουν ακόμα και περιπτώσεις που είχαν «κόψει».